top of page

Köpinformation

Företagsinformation

Diabetesstrumpan.se

 

 

Priser och avgifter

Våra priser kan ändras av omständigheter som Diabetesstrumpan inte råder över, till exempel väsentligt ändrade råvarupriser, valutaförändringar eller ändrad moms. I alla priser ingår moms med 25%. Om momsen ändras förbehåller vi oss rätten att justera våra priser med motsvarande belopp. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel.

Betalsätt

Stripe - betala direkt i kassan på Diabetesstrumpan.se. Du behöver inte ha ett Stripe konto.

 

14 dagars ångerrätt

Är du inte nöjd har du 14 dagars ångerrätt efter det att du mottagit varan. Du som Konsument kontaktar Diabetesstrumpan.se inom ångerrätten 14 dagar via info@diabetesstrumpan.se.

Vid retur tillkommer returfrakt och ska skickas med postpaket eller brev. Varan måste skickas tillbaka i obruten förpackning och väsentligen oförändrat skick.

Reklamation

Gäller det en använd vara, kontakta Diabetesstrumpan.se på info@diabetesstrumpan.se.

Är paketet skadat, anmäl det på platsen.

Är innehållet skadat och det levererats med (Fraktbolag), Diabetesstrumpan.se på info@diabetesstrumpan.se.

 

Outlösta paket

Vi debiterar en avgift för paket som inte hämtas ut, vilket motsvarar de faktiska kostnader för returfrakt, fraktkostnad samt hantering.

Vid byte, reklamation eller retur, står du för transportrisken. Du som kund ansvarar för att godset inte är skadat innan du tar emot och kvitterar leveransen. Spara alltid följesedeln/returfraktsedeln tills returen är avklarad.

 

Återbetalning

Beloppet betalas tillbaka till samma konto som pengarna drogs ifrån.

Har du begärt byte av vara i samband med din retur och varan/varorna finns i lager så sker leverans inom 7-10 dagar.

När vi fått tillbaka varan och konstaterat att den inte är skadad återbetalar vi det belopp du betalat. Du betalar eventuell returfrakt.

Konsumentköplagen

Konsumentköplagen / ARN ger dig rätt att reklamera en vara, under förutsättning att varan var felaktig vid leveranstillfället.

Påtala eventuella fel inom skälig tid. Vid tvister som vi inte lyckas lösa, rekommenderar vi att du vänder dig till Allmänna reklamationsnämnden. Vi följer alltid deras rekommendationer. Konsumentverkets sajt www.konsumentverket.se

Distanshandelslagen

Som konsument (privatperson) har du 14 dagars ångerrätt från det att du har tagit emot en vara vi har skickat till dig. Återlämnande av produkt skall ske senast 14 dagar efter att du kontaktat Diabetesstrumpan.se om att du ämnar utöva din ångerrätt. Ångerrätten regleras i Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Enligt denna lag gäller inte ångerrätten distansavtal om bland annat: Köp av specialtillverkad produkt.

Om Diabetesstrumpan.se ska godkänna retur ska produkterna vara i obruten förpackning och oanvända.

 

Support och tillgänglighet

Vi försöker besvara frågor via e-post inom 48 timmar från det att vi mottagit din förfrågan. Tidsgarantin gäller dock endast faktiska köp och beställningar, samt under vardagar.

 


Bedrägeri
Vi polisanmäler alla bedrägerier och dataintrång samt försök till sådana. Vi förbehåller oss rätten att neka eller häva ditt köp i det fall vi har skäl att misstänka bedrägerier, dataintrång och/eller annan sorts missbruk av vår sajt.

Minderåriga
Minderåriga (under 18 år) måste ha målsmans godkännande för att få beställa.

 

Force Majeure

Diabetesstrumpan.se är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet.

Befriande omständigheter är bland annat åtgärder eller underlåtenhet från myndighet, ny eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage eller olyckshändelse av större omfattning. I force majeure ingår myndighetsbeslut som påverkar marknad och produkter negativt, till exempel beslut om varningstexter, försäljningsförbud med mera eller en onormal nedgång i marknaden.

 

Personuppgifter

Diabetesstrumpan.se, 18435 Åkersberga, Sverige är ansvariga för behandling av de personuppgifter som du lämnar till oss såsom namn, adress, personnummer, mobil- och telefonnummer samt e-postadress. Vi kommer att behandla dina personuppgifter enligt GDPR.

Diabetesstrumpan.se

Malvavägen 3

184 35 ÅKERSBERGA

Sverige

bottom of page