top of page
Glad familj

Stöd Kampen mot
Diabetes

Här beställer du enkelt strumpor av mycket hög kvalitet. Anpassade för att minimalt påverka blodcirkulationen i Vader och Fötter.

Dessutom hjälper du till i Kampen mot Diabetes.

När någon drabbas av Diabetes drabbas alla. Det är lättare att leva med Diabetes idag än vad det någonsin varit. Men resan hit har varit lång. Det hade heller aldrig varit möjligt utan människors kämparglöd och generositet. Mestadelen av forskningen som tagit oss till dit vi är idag har varit möjlig på grund av att människor har hjälpt till med pengar. Tack till alla!

För varje såld strumpa ger vi pengar till Kampen mot Diabetes!
Diabetesstrumpan.se utökar sortimentet
Nyhet!

Diabetesstrumpan.se har nu Sneakers / Ankelstrumpor av märket DSocks.

Samma mjuka material som Diabetesstrumpan. Mjuka och sköna för dina fötter och av mycket bra kvalitet.

Samma gäller dessa strumpor. För varje par vi säljer ger vi pengar till Kampen mot Diabetes. Läs Mer Här

Kortstrumpan_Svart.png
Kortstrumpan_Vit_1 (2).png
Diabetesmammorna.jpg

Diabetesstrumpan är en komfortstrumpa av hög kvalitet som är behaglig och skön för dina fötter. Den har en anpassad resår för att minimalt påverka blodcirkulationen samt ingen tåsöm som kan skava.

Denna strumpa passar dina fötter oavsett om du har Diabetes eller inte.

Hos Diabetesstrumpan hittar du moderna strumpor för Henne och Honom till både fest och vardag.

Våra strumpor är mjuka och sköna för fötterna. Denna strumpa passar alla oavsett om du har Diabetes eller inte.

För varje strumpa Diabetesstrumpan.se säljer kommer vi ge pengar till stöd för kampen mot Diabetes.

Diabetesstrumpan.se tar även fram kollektioner till företag, organisationer, event med mera. Även från dessa ger vi pengar till Kampen mot Diabetes. Hör av er till mig om ni vill veta mer. Kontakt

Tröstande
Happy Family i naturen

Vår målsättning är att få in pengar som vi vill ge till förmån för forskning om Diabetes. Vi kommer att ge pengar till Diabetesförbundet. Dessa kommer att utbetalas 4-6 gånger per år.

Vilket ändamål vi ger pengar till kan variera. Vi kommer att ta oss friheten att ibland ge pengar till andra aktörer än Diabetesförbundet. Dock kommer det alltid att vara relaterat till arbetet att utrota Diabetes eller något som är positivt för Diabetes/Diabetiker.

Diabetesmammorna.jpg

Just nu kommer vi att ge pengar till Diabetesmammorna då vi anser att de gör ett fantastiskt arbete med sina aktiviteter och läger för barn och unga med Diabetes Typ-1.

Diabetesstrumpan.se säljer sömlösa diabetesstrumpor, stödstrumpor, cirkulationsstrumpor av hög kvalitet till rätt pris. Våra strumpor passar både män och kvinnor. Dessutom stödjer vi Diabetesforskning.

För varje par strumpor vi säljer ger vi till kampen mot Diabetes. Alla pengar som går till diabetesforskningen och bidrar till att komma ett steg närmare en möjlighet att bota diabetes är viktiga.

Våra diabetesstrumpor påverkar blodcirkulationen minimalt. Det är strumpor med anpassad lös resår och anpassad tåsöm. Strumpor som är lämpliga för diabetiker. På Diabetesstrumpan.se hittar du diabetesstrumpor, fin strumpor för alla tillfällen.

Diabetiker kan få nedsatt känsel, domningar och stickningar med sämre blodcirkulation i fötter och ben. Detta kan medföra fotproblem så som fotsprickor, hudsprickor, hudförhårdnader, svårläkta sår samt torr hud. En vanlig orsak till utveckling av fotkomplikationer för diabetiker är neuropati och angiopati. Diabetesstrumpan tillsammans med ortopediska sulor påverkar blodcirkulationen minimalt vilket är en fördel.
 
Vi sätter alltid kvalitet i första led där alla våra produkter innehåller sköna och slitstarka material för bästa moderiktiga passform. Detta gör att vår diabetesstrumpa blir ett bra moderiktigt bassortiment för arbetet, fritiden, resan och festen i din garderob. Vår fabrik i Portugal stöder oss helhjärtat i detta projekt.
 
På Diabetesstrumpan handlar du tryggt, enkelt och säkert.

bottom of page